Freebies

 
Hej alla fina!
 
Den här dagen startade tidigt. 05.30 närmare bestämt. Vendela vaknade då- Superhungrig, så det vara bara att gå upp. Känner att jag behöver mycket kaffe idag, haha! Dessutom åt jag denna härliga soyghurtbowl när jag kom hem från dagislämningen. 
 
Freebies
 
I söndags var jag på Veggovision - en mässa där man kunde pröva olika produkter som vegansk mat, godis, smink och kläder mm. Jag hade vunnit biljetterna på Instagram, så det var ju lite extra roligt att gå dit. Jag kom hem med flera roliga produkter från mässan, bl a så delade ICA ut mat från deras veganska sortiment. Jag kom hem med bönpastej, bön och ärtburgare, falafel, och en vegansk ersättning till bacon. Ska bli jättekul att provsmaka dessa!
 
 
 
Keramik
 
Jag köpte också en ursöt keramiktalrik av en keramiker som heter Kinga Kemer.  Hon har sin studio på Lundagatan på Söder i Stockholm. Den är handgjord och tål både micro och maskindisk. 
 
 
 
 
 
 
 
 Visst är den fin! 
 
Hoppas ni får en fin dag!
 
KRAM
#1 - - AngelicasVärld:

Det där keramikfatet var ju bara så vackert!!

Svar: Ja, eller hur! Älskar det!:)
Maggiesskafferi

#2 - - Ajli Müller:

Åh, jag åker till jobbet 05:30 ;) har visserligen inga barn så får alltid vara ego i min sömn.

Vilken jättefin tallrik :-D

Svar: Det är tidigt att åka till jobbet:) Ja, visst är tallriken fin!
Maggiesskafferi

#3 - - Feellencia:

Vilket fint fat! Och soyghurtbowlen ser ju supergod ut! Har alltid gillar torkade fikon, men nyss lärt mig att färska också är så gott!

Svar: Ja, visst är det fint:) Det är så gott med fikon- dessutom är de så vackra:)
Maggiesskafferi