Mixerkrasch

 
 
( Detta inlägg innehåller annonslänkar.)
 
 
Hej alla fina!
 
Idag har snön vräkt ned här i Skärgården. Det är så fint och jag fick riktig julfeeling idag:) Tror att jag ska ta fram julpyntet om jag hinner idag, det är ju 1:a advent snart. 
Jag och Vendela är hemma idag, det är så mysigt. Vi har tänt ljus och tänt i kakelugnen. 
 Igår skedde en liten olycka i köket. Min mixer, som jag använder väldigt mycket i min matlagning kraschade i vår porslinsdiskho. Diskhon gick inte sönder, som tur var. Mixern har jag nog haft i sju år, vi fick den av min bror och hans fru, eftersom de inte använde den. Redan då hade den ett par år på nacken, så den hade väl kanske gort sitt. Så nu är jag ute efter en ny mixer som jag kan använda till smoothies, nice-cream och olika röror. Smeg är ett märke som jag gillar jättemycket! De ska hålla hög kvalitet och har så fin design. Nedan ser ni ett kollage på olika produkter som matchar lite extra. Mixern där är ett bra alternativ tycker jag - Och SÅ fin!

 This post contains adlinks from Adviral

 
Kanske något för er också!? Bra julklappstips är det om inte annat:) Om ni klickar på länkarna kommer ni till produkterna på MEMBER´s webbsida. Dessutom får ni 15 - 20 % rabatt på köpet just nu! Klicka på länken nedan bara.
 
 
 
Rosa är ju en av mina favoritfärger, men vitt är ju också snyggt. Nedan ser ni två av SMEGS produkter i vitt. Vad tycker ni? Vitt kanske ändå håller i längden...
 
 
Nu ska jag äta en härlig tomatsoppa som jag gjorde igår. Sedan blir det nog bak av sega chokladsnitt. Recept på det kommer under veckan.
 
Ha en fin dag:)
 
KRAM