Naturlig Hårvård

 
 ( Detta inlägg innehåller annonslänkar.)
 
 
Hej alla fina!
 
Så här års blir mitt hår torrare än på sommarhalvåret. Luften är ju torrare och håret utsätts för kyla. I somras tappade jag jättemycket hår, det bara föll av. Säkert var detta för att det var ett par månader efter att Vendela föddes. Under graviditet och amning så tappar men inte hår, det är först efteråt det börjar. Det gör att mitt hår känns tunnare än normalt nu. 
 
Vitamin B12
 
B12 är en vitamin som är jätteviktig för hårets kvalitet och tillväxt bl a. Den finns mycket i kött, mejeriprodukter och ägg. Eftersom jag inte äter det så måste jag få i mig B12 på annat sätt. Dels kan man ta kosttillskott, men det finns också naturligt i macapulver, och spirulina . Jag rekommenderar att ta det som kosttillskott så man får i sig vitaminet dagligen. B7 är en annan vitamin som är viktig för håret. Den finns naturligt i havre och gröna grönsaker bl a. Nedan ser ni några tips på bra produkter från Vitaprana som jag verkligen kan rekommendera. De är veganska och ekologiska. Dessutom är det 20- 30 % rea nu på många av Vitapranas produkter på Bodystore. Ni hittar länkar dit nedan.
 
 
 Vitaprana vitamin B12: https://advrl.com/Bne9DcL3
 
2- pack Vitamin B12:  https://advrl.com/ohf2gpMW
 
 
Vitamin B-gruppen: https://advrl.com/pnrQ02XO
 
Spirulina-powder: https://advrl.com/uUCupM8B
 
 
Kokosolja
 
Håret behöver inte bara vitaminer utan skötsel i form av bra hårprodukter. Ett tips som jag nyligen lärt mig är att ha kokosolja i håret för att få det glansigt och återfuktat. Jag brukar ha kokosolja i halva håret från topparna och uppåt. Sedan låter jag det sitta i en dag för att sedan tvätta bort det på kvällen. Fantastiskt bra! Känns så bra också att ha en så naturlig produkt i håret som inte innehåller kemikalier eller färgämnen. Vitaprana har även kokosolja på rea just nu. Klicka på länkarna så kommer ni till Bodystore.
 
Luktfri Kokosolja:  https://advrl.com/VEBXEqPR
 
Hoppas ni får en fin dag!
 
Kram kram