UA-110819632-1 maggiesskafferi.se - Ugnsbakade Rotfrukter med Rosmarin och Vegansk Fetaost

Ugnsbakade Rotfrukter med Rosmarin och Vegansk Fetaost

 
4 pers
 
Ingredienser:
 
1 dl olivolja
Flingsalt
1 sötpotatis
8 potatisar
2 rödbetor
4 palsternackor
1/2 zucchini
Svartpeppar
4 vitlöksklyftor
 
Skala och dela rotfrukterna i klyftor och bitar. Skär zucchinin i tjocka slantar. Lägg rotfrukter och zucchini på ett bakplåtspapper på en ugnsplåt. Ringla över olja och strö salt över. Peppra. Dela vitlöksklyftorna på hälften, du behöver inte skala dem. Lägg dem på grönsakerna. Ugnsbaka allt i 200 grader i ca 20 - 25 min. Känn efter om grönsakerna är klara innan du tar ut dem. Strö över färsk rosmarin och vegansk fetaost när grönsakerna svalnat lite. Ät som de är eller servera rotfrukterna med falafel/ veggobollar och vitlökssås.
 
 
 
hälsa laktosfritt mat matlagning middagstips veganskmat veganskt
2 kommentarer
Emnitus - Mode

gott gotti gott gott =)

kram kramis

Svar: Eller hur! Detta kan man äta hur mycket som helst av:) Kram
Maggiesskafferi

Felicia

ser riktigt gott ut! :D

Svar: Ja, det var det!
Maggiesskafferi

Follow