Helgens inspelning

 
Hej alla fina!
 
I helgen så var jag och Albin på reklamfilmsinspelning. Jag berättade tidigare att vi varit på en provfilmning för en reklamfilm och att han fick jobbet. Det var denna inspelning vi var på. Jag kan inte berätta vad det var reklam för, men så fort reklamfilmen börjar sändas så ska jag berätta:)
 
 
 
Helgens location var Katarina Södra skola vid Nytorget, eftersom att reklamfilmen skulle utspela sig i ett klassrum.
 
 
 
 
Något som var en ny situation för mig var hur jag skulle göra med maten. Tänkte inte på att meddela innan att jag äter vegansk kost, och väl på inspelningen så ville jag inte heller säga att jag bara äter vegansk kost till inspelningsassistenten för jag kände att jag kanske skulle bli lite besvärlig då.
Inte för att jag tror att hon hade tyckt det, men jag minns själv när jag åt vanlig kost och hade gäster som inte meddelat att de var t ex vegetarianer hur tråkigt det kändes att de bara skulle äta salladen som var tillbehöret.
Om de hade meddelat att de var vegetarianer hade jag kunnat laga vegetariskt till dem.
Vad tycker ni?Är det ens eget ansvar att meddela vilken typ av mat man äter eller ska värdinnan/ värden ta reda på det?Hur som helst så fanns det ändå en hel del på fikabordet jag kunde äta, men jag saknade mjölken i kaffet.
Kaffe smakar verkligen annorlunda utan mjölk- det blir en helt annan dryck. Jag fick frångå min veganska kosthållning lite på lunchen då det serverades pizza till alla på inspelningen. Det fanns ett vegetariskt alternativ som var en pizza med mycket grönsaker, men den innehöll också vanlig ost.  
Det löste sig ju ganska bra i alla fall, men nästa gång ska jag inte glömma att meddela att det är vegansk kost som gäller.
 
 
 
Inspelningen flöt på jättebra och vi höll schemat. Vi hade en toppendag, jag och Albin. Inspelningen gick superbra och dessutom fick han många nya kompisar på inspelningen. Nu väntar vi med spänning på att reklamfilmen ska börja sändas:)
 
Ha det så gott!
 
KRAM
 
 
 
 
#1 - - Emelie Babunovic:

Kul med reklaminspelning!
Ang. Maten så meddelar jsg alltid att jag har specialkost och tar oftast med mig själv då det känns jobbigt när någon ansträngt sig och det ändå blir fel.
Inte helt lätt sånt där.

Ha en fin lördag!

Svar: Ja, det låter klokt att själv meddela det innan. Det är så jag tänker göra i fortsättningen. Håller med om att det inte är helt lätt:) Men med ömsesidig respekt och förståelse kommer man långt. Ha en fin lördag du med:)
Maggiesskafferi