Min födelsedag

 
 
Hej alla fina!
 
 Igår var det min födelsedag!
Vi brukar, som de flesta familjer, gå upp lite tidigare på morgonen och gratta födelsedagsbarnet med tårta på sängen. Såklart var det jag som vaknade först av alla:) men jag låtsades som ingenting och väntade på att de andra skulle vakna. Så klev de upp, en efter en och efter en massa stök och fix nere i köket så kom de in i sovrummet och sjöng för mig. Jag blev så himla rörd och tacksam över min fina, underbara familj. 
Jag firar inte bara födelsedag utan också att jag ändrat livsstil och kosten. Så när jag skulle baka tårtan så ville jag att den skulle vara helt växtbaserad, alltså vegansk. Tyvärr hann jag inte baka en egen tårtbotten så jag tog en färdigköpt som vi hade i frysen, men de andra ingredienserna blev veganska i alla fall. Resultatet blev en lika god tårta. (Barnen kände ingen skillnad). 
 
 
Tårta på sängen är aldrig fel:)
 
 
 
I söndags bakade vi de här cupcacesen. De blev oerhört söta, men är det födelsedag så är det:)
 
 
 
 
 
Fick en underbar bukett med rosor också!
 
 
 
Albin, Vendela och Leóns present till mig- Så passande:)
 
 
 
Killarna hade skrivit ett varsit kort till mig.
 
 
 
Av Andreas fick jag en bok av Emma Ångström. Hon är tillsammans med en av Andreas arbetskompisar. Ser jättemycket fram emot att läsa den.
 
 
 
 
 
DESSUTOM ficka jag detta: En weekendresa till valfri Europeisk stad!! Jag blev så himla glad! Jag och Andreas ska ut och resa utan barnen denna gång. Undrar vart jag vill åka. Jag har varit i de flesta Europeiska storstäderna, men det finns några pärlor kvar som jag vill besöka. Venedig kanske... Eller Comosjön.... Vi får se. Längtar!!!
 
Efter en jättefin morgon så åkte jag och Vendela in till stan och träffade en av mina bästa vänner Sofia och hennes dotter. Vi åt lunch på en Vietnamesisk restaurang på Odenplan. "Eatnam". De hade många veganska rätter på menyn, så dit kommer jag gå igen.
 
På kvällen hade Andreas lagat middag till oss och det fick bli avslutningen på min födelsedag. 
 
Ha det fint!
 
KRAM
 
 
#1 - - Isabell Hedberg:

Grattis i efterskott :D
Ser ut som ljuvliga cupcakes :)
Kram!

Svar: Tack snälla! Jag kommer att lägga ut receptet på dem snart:) Ha det fint! Kram:)
Maggiesskafferi