Sparris och soltorkade tomater på vitlöksbröd

 
Hej alla fina!
 
Visst är det skönt att det är lördag? Vi har haft en skön dag då vi inte bokat in något särskilt. Albin är inne i stan med Farmor och tittar på musikalen Peter Pan på Intiman och vi andra har förberett hans kalas som kommer att vara imorgon. Jag tror att vi alla känner oss rätt trötta idag - Kanske regnet har något med det att göra..?
Jag har postat en bild på Instagram idag som jag tänkte skriva ned receptet på.
Igår eftermiddag blev jag lite hungrig innan middagen och slängde ihop dessa apetizers. De är helt veganska och passar även som ett drinktilltugg eller på ett buffébord.
Här är receptet:
 
Ingredienser:
 
Skivad baguette, beräkna 2-3 per person om de är en apetizer
Olivolja
vitlök
soltorkade tomater
grillad sparris
svarta oliver
flingsalt
svartpeppar
ruccolasallad
basilikablad
 
Stek baguettskivorna i olivolja. När de är klara gnider du en vitlöksklyfta på stekytan. Salta. Lägg en soltorkad tomat på hälften av brödskivorna och grillad sparris på de andra. Ringla över olivolja. Salta och peppra. Lägg brödskivorna på en bädd av ruccolasallad. Garnera med basilikablad.
Klart!
 
Nu ska jag ta det lugnt, se en film och bara vara:)
 
KRAM
 
 
0 kommentarer
Follow