Sunday is Yogaday

 
Hej alla fina!
 
Hoppas ni haft en skön söndagsförmiddag:)
Idag är jag lite trött, eftersom vi hade middagsgäster igår kväll. Det var verkligen supertrevligt! Det  var länge sedan jag skrattade så mycket:) Vi pratade om allt möjligt, roliga saker och lite djupare saker. Jag bjöd på Texasgryta med klyftpotatis och Oreo nice-cream, båda recepten finns här på min blogg. Det blev helt veganskt, och det kändes som en riktig utmaning eftersom gästerna inte var veganer. Som jag skrivit om här förut, så ändras smakpaletten efter några veckor som vegan. Helt plötsligt känner man nya smaker och den mat man åt förr smakar lite konstigt. Likadant är det för icke veganer när de testar mat som är helt växtbaserad. Man måste vänja sig vid de nya smakerna. Men de verkade i alla fall nöjda och det kändes jättebra. Det blev egentligen inte så sent, men nu förtiden är nio en lördag JÄTTESENT så idag är vi lite trötta här:)
Jag brukar ju göra pancakes på söndagar, men idag var vi fortfarande så mätta sedan middagen igår kväll så det fick bli en varsin smoothiebowl istället.
 
 
Nu ska jag förbereda lunchen, som blir lite restmat från veckan och sedan ska jag åka in till stan och gå på min söndagsyoga. Ser jättemycket fram emot det!
Ha en fin söndag, och ta hand om varandra:)
KRAM