Utflykt till Vaxholm

 
 Hej alla fina!
 
I dag har jag varit i Vaxholm med León och Vendela. Eftersom León är ledig från förskolan på fredagar så brukar jag hitta på en utflykt av något slag för att göra det lite roligare än att bara vara hemma. León blir lätt uttråkad då och ni vet hur det är med uttråkade barn;) Vaxholm är en så himla mysig stad, jag är så glad över närheten dit och att den är så fin. Jag har tänkt att jag bara ska gå runt en dag och fota, det svämmar över av kulturminnesmärkta hus och skärgårdsvyer. Men idag så hade jag barnen med mig så att fota blev inte helt lätt. Jag fick ialla fall ett par bilder, som ni ser här nedanför.
 
 
Vendela redo för utflykt i sin vagn.
 
 
I veckan kom den här åkpåsen som jag beställt från Elodie Details. Jag älskar deras saker! Jag tyckte att den här passade så bra till vagnen också.
 
 
Fint, eller hur?
 
 
Väl i Vaxholm så stannade vi till vid hamnen och tittade på båtar. Silverö lade till just när vi var där.
 
 
 
Bästa León!
 
 
Vaxholms Hotell ligger precis vid hamnen. Visst ser det mysigt ut!? Från Stockholm så kan man åka både båt och buss. Man är i Vaxholm på 45 min ungefär. Väl värt en utflykt tycker jag:)
Efter en mysig eftermiddag med fika och lek i parken så åkte vi hemåt.
 
Hoppas ni alla haft en lika fin fredag som vi!
 
Trevlig helg!
 
KRAM
 
 
#1 - - hanna:

men gud så mysigt:D

Svar: Ja,det var det verkligen:) Vaxholm är så fint!
Maggiesskafferi

#2 - - Amanda:

Så mysiga bilder<3

Svar: Tack snälla!:) Ha en trevlig helg!
Maggiesskafferi

#3 - - Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm:

Vaxholm är verkligen mysigt, tyvärr har jag inte varit där så jättemycket utan mest passerat. Senast passerade jag där igår när jag tog båten mot Möjaskärgården därifrån :D

Svar: Åh, du måste åka dit igen, det finns så mycket att titta på och att fota!:
Maggiesskafferi