Getingproblem

 
(Detta inlägg innehåller annonslänkar.)
 
Hej alla fina!
 
Idag är det en ny vecka, och vilket underbart väder vi har här ute i skärgården idag! Det är 17 grader och soligt, så härligt. Vendela ligger och sover i sin vagn, utomhus. Hon sover så mycket bättre då. Eftersom vi har både mygg och getingar i trädgården så har hon ett insektsnät. Nu känns det i och för sig som att både mygg och getingar försvunnit för i år, men några getingar har jag sett. Tror inte de sticker nu, för de har blivit så slöa, men man vet ju aldrig.
   I somras var vi tvugna att ringa Anticimex för vi ville bli av med ett getingbo som satt under trallen på balkongen. Eftersom jag är allergisk mot getingar, och jag misstänker att även Albin är det, så ville vi såklart få bort getingboet så snabbt som möjligt. Jag fick tipset av en granne att först kontakta försäkringsbolaget, för ofta ingår det i hemförsäkringen att Anticimex kommer och man behöver inte betala för det. Så det gjorde jag och mycket riktigt, de kunde komma redan nästa dag för att hjälpa oss bli av med getingarna och det skulle inte kosta något.
   Han som arbetade för Anticimex var väldigt trevlig och professionell och jag kände att han faktiskt också månade om getingarna. Vi hade även ett getingbo lite längre bort från huset, så han frågade om det verkligen var nödvändigt att bespruta det eftersom han inte ville göra ett allt för stort ingrepp på djuren och deras miljö. Denna inställning kändes så sund. Självklart ska vi inte störa djurlivet i onödan, så vi lät det boet vara. 
   Anticimex kan även hjälpa till om man har problem med bananflugor eller andra skadedjur. Här finns en länk till Anticimex hemsida där du kan läsa mer. https://www.anticimex.com/sv-SE/ 
   Hoppas ni får en härlig dag och att solen skiner även på er:)
 
Kram
0 kommentarer
Follow