Häng med Montazamis

Hej alla fina!
 
Jag har berättat för er om att det var flera händelser som ledde fram till att jag bestämde mig för att jag ville leva och äta mer hälsosamt. En av dessa händelser var när jag spenderade en dag med Maria Montazami och hennes döttrar, Sara och Hanna. Det var i januari i år. Jag var höggravid med Vendela och totalt uttråkad på att gå hemma sjukskriven och bara vääänta. Så en dag kommer Andreas hem från jobbet och säger: "GISSA vem jag ska jobba med nästa vecka!? Av hans entusiasm att dömma så gissade jag att det måste vara någon med riktig starquality- så jag gissade på Carola, Zara Larson eller Zlatan. Nej, det var ingen av dom, men däremot så var det ingen annan än Maria Montazami! Av alla tv-personligheter så är hon en jag verkligen har velat träffa. Jag frågade om de inte behövde någon på set som bar något eller fixade något, haha, vad som helst bara jag fick hänga med. Det gick bra, för på en inspelning behövs det alltid en extra hand.
 
Inspelningen
 
Upplägget var att vi skulle spela in korta videos för en hälsosajt som heter Vardagspuls i vilka Maria och hennes döttrar skulle medverka. Vi träffades på Haymarket där vi skulle spela in den första videon. Maria och hennes döttrar var verkligen jättetrevliga och kändes väldigt avslappnade. De är ju också väldigt vältränade och ser ut att leva hälsosamt, lade jag märke till. Den första videon gick ut på att de skulle laga en smoothie. Det gjorde de, och ingredienserna de använde var nya i smoothiesammanhang för mig. Det var mandelmjölk, frysta bananer (!) och dadlar bl a. Smoothien blev verkligen jättegod! Med sig från Californien hade tjejerna med sig ett pulver som hette "Beauty dust". Ett mirakelpulver med en massa nyttigheter som utlovar hälsa och förbättrat utseende. Detta tillsattes i smoothiesen och så kom Hanna på det geniala namnet "Beauty Smoothie". Efter Haymarket blev det ett par inspelningsplatser till. Jag hade en superrolig dag, ett väl behövt avbrott i den annars så enformiga vardagen man befinner sig i när man bara går och väntar på att den lilla/lille ska födas. Efter denna dag blev jag så inspirerad att göra mer hälsosamma smoothies och använda andra ingredienser än jag dittills hade gjort.
Här kommer receptet på Smoothiesen!
 
4 glas
 
Ingredienser:
 
2 frysta bananer
4 utkärnade dadlar
2 nävar spenat
1 avocado
3 dl frusen mango
2 dl apelsinjuice
1 dl färska jordgubbar
3 dl mandelmjölk
2 msk cocosolja
 
Mixa allt i en mixer. Häll upp i glas och njut!
 
 
 
 
 
Det här är pulvret som tjejerna hade med sig från Californien. Det går att beställa på nätet, om man är sugen på att testa detta.
 
EDIBLE RADIANCE

Beauty Dust® is an adaptogenic blend of transformative superherbs and pearl that help combat the effects of stress to expand your beauty, luster, and glow from within.*

Contains ingredients with proven benefits:

  • A powerful, broad spectrum antioxidant that helps protect cells from free radical damage*
  • Helps the body to preserve collagen protein*
  • Helps enhance elasticity of the skin*
  • Helps the body cope with stress*

INGREDIENTS

Lycium (Goji) Berry Powder°, Schisandra Berry Powder°, Rehmannia Root Extract, Ashwagandha Root and Leaf Extract°, Amla Berry Extract°, Pearl Extract, Stevia Leaf Extract (Reb A)° (°organic)

 

 

 
Smoothie in the making!
 
Ha en fin dag!
 
KRAM