Provfilmat

 
Hej alla fina!
 
Idag har jag och Albin varit inne i stan på en provfilmning hos castingbyrån C/O Jones. Jag har själv jobbat mycket med dem och fått flera reklamfilmsjobb genom deras byrå, men den här gången var det Albins tur att provfilma. Vendela fick också hänga med, hon går numera under namnet "handväskan" för hon är så enkel att ha med sig överallt, haha! 
   De är så himla gulliga på C/O Jones, det är alltid lika trevligt att komma dit. Vi var där en stund och medan Albin provfilmade fick jag fick presentera Vendela för gänget. När Albin var klar frågade jag honom om hur det hade gått. Han tyckte att provfilmningen gått bra, så nu håller vi tummarna för att han får jobbet. Han fick förresten reklamfilmsjobbet vi var och provfilmade för på Film de Liberté för ett tag sedan! Så himla roligt. Det blir inspelning om några veckor.
   Han har hunnit med några jobb nu, Albin. I vintras t ex så jobbade han med Therese Lindgren i en produktion som hette "Småttingar Smakar". Therese är ju som de flesta säkert vet vegan och hon ville filma barn när de testar vegansk mat från olika delar av världen. Albin var en av de barnen som filmades. Filmerna blev jättefina!
   Det var verkligen roligt att träffa Therese och Zäta, som också var med. Vilka otroligt fina, driftiga och ödmjuka tjejer! Filmerna finns på Youtube om ni vill titta!
 
 
 
 
 
Visst är de för gulliga:) 
 
Ha nu en riktigt skön kväll!
 
Kram