UA-110819632-1 maggiesskafferi.se - Citron- och cashewpasta

Citron- och cashewpasta

 
 
Den här pastan är supersnabb att göra och smakar dessutom helt ljuvligt! Jag brukar äta den med färska spenatblad till. Däremot har jag inte träffat så många barn som gillar färsk spenat, eller persilja heller, för den delen. Skippa de ingredienserna om det stämmer in på era barn:)
 
2 port
 
Ingredienser:
 
1 paket färsk bandpasta
1/2 dl havregrädde
Skal och saft från en citron
1 msk mjölkfritt margarin
1 dl cashewnötter, naturella
1 -2 tsk salt
Svartpeppar
Hackad persilja
Pumpakärnor, gärna rostade
 
Koka pastan i lättsaltat vatten. Häll av vattnet när pastan är klar och häll sedan tillbaks pastan i kastrullen. Tillsätt grädden, citronen och margarinet. Mixa cashewnötterna till ett fint pulver. Häll i det i pastan tillsammans med persiljan. Salta och peppra. Rör om. Lägg upp en portion pasta på en tallrik och strö över cashewnötter, persilja och pumpakärnor efter tycke och smak.
0 kommentarer
Follow