Vendela kryper

 
 
 
 
Hej alla fina!
 
Hoppas ni haft en fin helg! Jag har haft det jättebra.
Hela familjen har varit hemma. Mycket på grund av vädret som inte varit det bästa, men också för att vi alla behöver ta det lugnt och vila emellanåt. Någon som inte tagit det lugnt däremot är Vendela som började krypa i lördags! Nu kommer det bli lite mera fart på oss andra, haha! Hon är en rackare på att hitta saker på golvet som hon vill stoppa i munnen.
Det är verkligen en milstolpe när bebisar börjar krypa. Plötsligt kan de ta sig runt i världen utan hjälp, visst är det häftigt?! Roligt som det är så blir jag alltid lite vemodig också, för det betyder att barnen växer så fort och att bebistiden sakta men säkert börjar försvinna. 
För Vendela är det förstås jättekul, tänk vad mycket nytt hon kan upptäcka nu.
 
 
 
 
 I går åkte jag in till stan för jag skulle som vanligt gå på Yoga på Sturebadet, men innan det passade jag på att handla lite på Åhléns. Som föräldraledig måste man tänka på vad man lägger pengar på, men eftersom jag jobbade förra veckan så kände jag att jag kunde unna mig lite härliga saker. Det blev en parfym, en mascara och "Lash Food" - ett serum som ska ge längre ögonfransar. Jag har aldrig testat ett sådant serum förut, så jag är lite skeptisk. Men jag googlade denna produkt och det stod positiva saker om produkten. Den är dessutom ekocertifierad och vegansk! Om fyra veckor får vi veta om ögonfransarna blivit längre;)
 
 
 
Mina ögonfransar nu, i och för sig målade  
 med den nya mascaran som verkligen var superbra!
Den kommer från Isadora och heter Grand Volume. Självklart vegansk!
 
 Ha en fin start på denna vecka!
 
Snart är det vår!
 
KRAM