Danderyds Sjukhus med Vendela

 
Hej alla fina!
 
Igår vräkte snön ner över Skärgården så idag har det varit otroligt vackert här.
Solen har skinit och helt plötsligt känns det helt ok med vinter. León åkte snowracer till dagis idag, vilket var väldigt uppskattat! Snön ska ligga kvar ett tag till så det blir mer åkning i helgen.
Den här veckan har jag haft fullt upp.Andreas och Albin var iväg på en liten jobbresa till Teneriffa ett par dagar, så jag var ensam med León och Vendela. I måndags var vi uppe med tuppen och åkte till Danderyds sjukhus.
Vendela hade fått en remiss till Ögonläkaren för att få ett utlåtande huruvida hon är skelögd eller inte. Det är ett släkddrag vi har, på min sida, att ögonen sitter på ett sätt så att det kan upplevas som om man skelar. Eftersom Albin fick en likadan remiss när han var bebis så var jag inte så orolig för Vendelas skull. Som jag misstänkte så konstaterades ingen skelning, utan sk "falsk skelning". Det kommer att växa bort ju äldre hon blir trodde läkaren. Dessutom tittade läkaren på om hon hade något synfel, vilket hon inte hade. 
 
 
 
 
Efter läkarbesöket åkte vi till Mariatorget och gick på Mahalo hälsocafét. Det är ett helt veganskt café som även serverar lunch. Helt fel sida av stan för vår del, men så värt resan dit! Kan verkligen rekommendera det stället.
De har bl a en rätt som heter "Bysistorget". Det är en salladsbowl med helt magisk falafel! Den beställde jag även denna gång. Efter lunchen åkte vi hem till skärgården igen.
 
Ha en riktigt fin kväll!
 
KRAM